Aanvraag sportabonnement

Aanvraagformulier sportabonnement OrthoMedic

Bedankt voor uw interesse in ons sportabonnement. Weet u niet precies wat de verschillende abonnementsvormen inhouden, bezoek dan onze tarieven pagina, daar vindt u meer informatie over de abonnementen. 

Als u het aanvraagformulier ingevuld heeft nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een kennismaking in te plannen. In de kennismaking worden uw doelen besproken en gelijk een schema op maat voor u gemaakt. De kennismaking is ten alle tijden vrijblijvend om te zien hoe het trainen bij OrthoMedic in zijn werk gaat. 

Let op: Het afsluiten van een sportabonnement is alleen mogelijk voor de locatie in Roosendaal aan de Ettingstraat. Dit is ook voor het afsluiten van het Back in Business abonnement. 

 

Dit aanvraagformulier vraagt uw e-mailadres en telefoonnummer om te communiceren met u. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe OrthoMedic omgaat met uw gegevens

Graag verzoeken wij u bij de eerste afspraak een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Graag bij iedere afspraak een grote handdoek meenemen. 

Zorg ervoor dat u sportkleding draagt. 

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben kunt u deze invullen in het aanvraagformulier of contact opnemen aan de hand van onderstaande gegevens.

 

Contact & adresgegevens OrthoMedic Roosendaal