Aanvraag sportabonnement

Aanvraagformulier sportabonnement OrthoMedic

Bedankt voor uw interesse in ons sportabonnement. Weet u niet precies wat de verschillende abonnementsvormen inhouden, bezoek dan onze tarieven pagina, daar vindt u meer informatie over de abonnementen. 

Als u het aanvraagformulier ingevuld heeft nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een kennismaking in te plannen. In de kennismaking worden uw doelen besproken en gelijk een schema op maat voor u gemaakt. De kennismaking is ten alle tijden vrijblijvend om te zien hoe het trainen bij OrthoMedic in zijn werk gaat. 

Let op: Het afsluiten van een sportabonnement is alleen mogelijk voor de locatie in Roosendaal aan de Ettingstraat. 

 

Dit aanvraagformulier vraagt uw e-mailadres en telefoonnummer om te communiceren met u. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe OrthoMedic omgaat met uw gegevens

Graag verzoeken wij u bij de eerste afspraak een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Graag bij iedere afspraak een grote handdoek meenemen. 

Zorg ervoor dat u sportkleding draagt. 

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben kunt u deze invullen in het aanvraagformulier of contact opnemen aan de hand van onderstaande gegevens.

 

Contact & adresgegevens OrthoMedic Roosendaal