Anne Jochems

Ik vind uitdaging en voldoening in het oplossen van problemen en het tevreden maken en houden van patiënten/klanten.

Anne Jochems

Binnen OrthoMedic ben ik werkzaam  als  Personeelsmanager & Organisatie secretaresse

Ik ben verantwoordelijk voor alles op gebied van personeelszaken. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de patiëntenadministratie, en help ik patiënten bij vragen bijvoorbeeld  over hun verzekeringen. Extra taak die ik heb binnen OrthoMedic is het onderhouden van  kwaliteitsmanagement. 

 

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Ik ben vanaf 01-10-2015 werkzaam bij OrthoMedic. Ik ben hier begonnen met een bijbaantje als baliemedewerkster waarna ik ben doorgegroeid naar mijn huidige functie.

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik help graag mensen, vanuit mijn functie als personeelsmanager en bij de patiëntenadministratie kan ik dit dagelijks doen. Ik vind de afwisseling van deze verschillende taken, verschillende klanten en vraagstukken erg leuk; dit zorgt voor een dynamische werkplek. Ik vind uitdaging en voldoening in het oplossen van problemen en het tevreden maken en houden van patiënten/klanten.

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

We hebben een jong, dynamisch en gemotiveerd team. Dit zorgt voor veel gezelligheid op de werkvloer maar ook daarbuiten. Doordat iedereen gemotiveerd en leergierig is kunnen we veel van elkaar leren en weten we elkaar ook uit te dagen.

Anne in haar dagelijks leven

Als ik niet aan het werken ben dan kun je mij vinden op de tennisbaan. Ook vind ik het leuk om lekker te winkelen met vriendinnen met daarna een lekker hapje eten en een drankje.

Dit zijn mijn collega balie/administratief medewerkers