Ardin van Nijnatten

Het leukste aan het werken bij OrthoMedic vind ik de sfeer wanneer ik op de werkvloer ben. Waarbij iedereen elkaar met zijn of haar specialisaties ons team sterker maakt.  

Ardin van Nijnatten

Binnen OrthoMedic Roosendaal ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in het toepassen van dry-needling technieken en het begeleiden van (sport)revalidaties, waardoor je me regelmatig in de oefenzaal tegen kunt komen. Deze manier van werken vult elkaar goed aan tijdens het behandeltraject en maakt het uitvoeren van mijn beroep erg afwisselend.

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Ik ben tweeënhalf jaar geleden bij OrthoMedic terecht gekomen via het verenigingsleven binnen de voetbal. Alvorens ik op de locatie Roosendaal werkzaam was, heb ik voor OrthoMedic gewerkt binnen het Talentencentrum Zuid-West Nederland.

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Het beroep fysiotherapeut trok mijn interesse toen ik mijn sportopleiding volgde. Gedurende deze periode kreeg ik regelmatig te maken met sportblessures. Ik vond het fascinerend hoe mijn fysiotherapeuten mij telkens weer lieten herstellen, zodat ik mijn sportieve doelen kon bereiken. Deze ervaringen hebben mijn interesse voor het vak fysiotherapie gewekt.

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Het leukste aan het werken bij OrthoMedic vind ik de sfeer wanneer ik op de werkvloer ben. Er heerst een goede sfeer, waarbij iedereen elkaar met zijn of haar specialisaties ons team sterker maakt.

 

Ardin in zijn dagelijks leven

Buiten mijn werktijden bij OrthoMedic ben ik vaak te vinden in de sportschool of op (Schijf 1) en rondom de voetbalvelden. Daarnaast vind ik het leuk om regelmatig met vrienden op stap te gaan en bezoek ik graag voetbalwedstrijden van Borussia Dortmund.

Dit zijn mijn collega fysiotherapeuten