Arno van Meel

Iedere dag is het een feest om te werken met dit top team van OrthoMedic.

Arno van Meel

Mijn werkzaamheden binnen OrthoMedic zijn het helpen van mensen met hun klachten middels de opgedane ervaring en nodige bijscholingen. Met name in de 1 op 1 situatie met de handen als gereedschap vul ik mijn tijd.

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Werkzaam bij OrthoMedic vanaf 2002, vanaf 2008 mede-eigenaar. Mijn sollicitatieprocedure was vrij complex; volgens mij bestond deze letterlijk uit een e-mail met de tekst:  “zoek je toevallig nog iemand?”

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

De keuze/interesse voor dit beroep is ontstaan op 15 jarige leeftijd. Ik heb toen ooit een therapeut aan het werk gezien en toen wist ik het. Overigens was dit in een hele andere setting als waar ik nu werkzaam ben.

 

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Als mede-eigenaar is het super om te mogen werken met een gemotiveerd team wat complementair aan elkaar is. Iedere dag een feest om te mogen werken met dit top-team!

 

Arno in zijn dagelijks leven

In het dagelijkse leven, naast mijn werk ben ik trotse vader van twee kinderen. Ik coach het hockeyteam van mijn dochter en mag graag op de golfbaan rondlopen. Sinds de coronatijd heb ik de racefiets ontdekt dus hier mag ik ook graag een toertje op maken! Daarnaast ben ik actief lid van de lionsclub Witheeren. Het is mooi om op deze wijze een steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappij! Gezelligheid met een bourgondische inslag is mij op het lijf geschreven.

Dit zijn mijn collega fysiotherapeuten