Back in Business OrthoMedic

Back-in-business

3 maanden aan de slag met je leefstijl voor € 99,00.

Wij bieden een 1-malig Back in Business pakket aan waarbij we samen met jullie een begin maken richting vitaliteit. In samenwerking met Mervo Sport Roosendaal, FitMetDeb en Boer Winkel van het Land hebben wij een super tof pakket samengesteld! Het Back in Business abonnement is af te sluiten tot en met 31-08-2021.

 

OrthoMedic Roosendaal

Je gaat 3 maanden lang aan de slag met 1 of 2 keer per week te sporten onder begeleiding van gespecialiseerde trainers. Tijdens deze periode ga je samen met de trainers werken aan jouw persoonlijk doel. Mocht je fysieke klachten hebben en graag hebben dat er een keer een fysiotherapeut naar kijkt, dat kan! Je krijgt bij dit traject namelijk 1 gratis consult voor bij onze fysiotherapeuten.

 

Mervo Sport Roosendaal

Wil je nog sportkleding, sportschoenen of trainingsmaterialen aanschaffen zodat je helemaal ready to go bent voor dit traject? Dat kan je doen bij Mervo Sport Roosendaal! Bij dit traject krijg je namelijk een cadeaubon van Mervo Sport Roosendaal twv 10 euro.

 

FitMetDeb

Wil jij je gezondheid en je leefwijze eens onder de loep nemen en met de juiste tools aan de slag gaan met je gezondheid!? Heb je last van terugkerende klachten waar je nu eindelijk eens vanaf wilt, op zoek gaan naar de oorzaak? Dat kan want in de Orthomoleculaire therapie pakken we op een effectieve manier je voeding en leefwijze aan met goede resultaten. Voor advies op maat ben je dan ook welkom bij Debby Joannes van FitMetDeb. Wil jij je weer lekker fit en vitaal voelen? Neem dan contact met Debby op en ontdek wat ze voor jou kan betekenen op een manier die past bij jou. Bij dit traject krijg je namelijk een 1e vrijblijvende consult gratis.

 

Boer Winkel van het Land

Je verse boodschappen doen bij Boer is een feestje. Zodra je bij ons binnenstapt, worden al je zintuigen geprikkeld. Voor de lekkerste verse en gezonde producten kun je terecht bij Boer Winkel van het Land. Bij dit traject krijg je een cadeaubon twv 5 euro en een heerlijk recept cadeau van Boer Winkel van het Land.

 

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons.

Bel naar 0165-567525 of Whatsapp ons 06-41580737 of mail naar anne@orthomedic.com

Wil je direct een contactformulier invullen voor het Back in Business abonnement klik hier en vul het contactformulier in en we nemen contact met jou op om een intake in te plannen.

Gerelateerde artikelen