Bas-van-Baal

Bas van Baal

Elke keer is het weer een nieuwe bijzondere uitdaging, omdat ik vaak vooruitgang zie bij de patiënten. Dit motiveert mij steeds weer om een stap verder te gaan.

Bas van Baal

Bij OrthoMedic ben ik werkzaam als bewegingsagoog / revalidatietrainer. Op een normale werkdag geef ik voornamelijk circuittrainingen aan de patiënten. Hiernaast help ik als bewegingsagoog ook de ouderen en patiënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking om te blijven bewegen op hun eigen niveau. De bedoeling is hen beter te laten functioneren binnen de maatschappij. Naast mijn functie als  bewegingsagoog ben ik ook sportmasseur. 

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Ik heb deze praktijk benaderd om mijzelf te ontwikkelen als bewegingsagoog binnen de revalidatie. Ik heb contact gezocht met Arno en ben toen op gesprek geweest. Van 2018 tot 2020 heb ik stage gelopen in de trainingszaal om mijzelf te ontwikkelen als bewegingsagoog binnen de revalidatie. Sinds april 2020 ben ik echt werkzaam als bewegingsagoog / revalidatietrainer.

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik de mensen die een lichamelijke en/of verstandelijke beperking hebben op een normale manier wil laten functioneren in de maatschappij. Elke keer is het weer een nieuwe bijzondere uitdaging, omdat ik vaak vooruitgang zie bij de patiënten. Dit motiveert mij steeds weer om een stap verder te gaan.

 

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Het is een ontzettend leuk en gezellig team. Zoals ik al eerder zei: ‘’geen dag is hetzelfde’’. Bij OrthoMedic is het niet alleen serieus werk, maar af en toe zijn we onderling met elkaar aan het dollen. Dit geeft veel meer plezier in het werk. Het moet kunnen. Toch? De samenwerking tussen alle therapeuten werkt ook juist goed, waardoor het vaak lekker op rolletjes loopt.

Bas in zijn dagelijks leven

Zelf sport ik 3x in de week. Ik hockey bij HC De Pelikaan in Roosendaal in heren 1. Hiernaast vind ik het leuk om een rondje te doen op de mountainbike op de weg en in het bos te crossen. Met een paar uur snowboarden kan ik mezelf ook prima vermaken. Verder ga ik graag met mijn vriendenclub om en ben ik altijd in voor een hapje en drankje. Momenteel werk ik ook nog bij MervoSport in Roosendaal.

Dit zijn mijn collega trainers