Contact

Direct uw afspraak inplannen bij OrthoMedic

Het is vanaf heden mogelijk om direct een afspraak in te plannen bij uw therapeut van OrthoMedic fysiotherapie. Door hieronder op de knop te klikken en de vervolgstappen te volgen kunt u direct uw afspraak inplannen zonder te bellen naar de praktijk. Dit is alleen mogelijk voor de eerste afspraak die u bij ons maakt. Een vervolgafspraak kunt u doorplannen in de praktijk. Wilt u samen kijken naar een afspraak bij een therapeut kunt u altijd contact opnemen met de praktijk of hieronder het formulier “maak uw afspraak online” invullen. U word teruggebeld om te kijken naar een passende tijd. 

LET OP: het maken van een online afspraak is alleen mogelijk wanneer u voor het eerst in de praktijk komt of na een langere periode weer opnieuw een afspraak wilt maken voor een andere klacht. Voor een vervolgafspraak dient u een afspraak te maken aan de balie of te bellen naar de praktijk.

 

Let op: het maken van uw online afspraak is alleen mogelijk voor de praktijk Roosendaal

Contact

Graag verzoeken wij u bij de eerste afspraak een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Graag bij iedere afspraak een grote handdoek mee te nemen. 

Mocht u een verwijzing van een arts of specialist hebben neem deze dan mee bij de eerste afspraak. Een verwijzing is niet nodig om een afspraak te maken bij OrthoMedic. 

Contact & adresgegevens OrthoMedic Roosendaal

Contact & adresgegevens OrthoMedic Wouw

Maak uw afspraak online

Bij welke vestiging van OrthoMedic wilt u een afspraak maken?

Dit aanvraagformulier vraagt uw e-mailadres en telefoonnummer om te communiceren met u. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe OrthoMedic omgaat met uw gegevens