Danni van Gool

Het mooiste voor mij is de samenwerking met onze patiënten om hun doel te kunnen bereiken en daarin samen de stappen van vooruitgang te zien.  

Danni van Gool

Fysiotherapeute met specialisaties oedeem, bekkenpijn en dry needling. Daarnaast draag ik  zorg voor het kwaliteitsmanagement binnen OrthoMedic. 

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Via een ouderwetse sollicitatiebrief in 2009 ben ik terecht gekomen van OrthoMedic. 

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Fysiotherapie is een dynamisch vak wat continu in beweging is. Dat maakt ons vak een uitdagend en veranderend vak, waarin je nooit uitgeleerd raakt. Wij als fysiotherapeuten kunnen onze patiënten ondersteunen en begeleiden in hun weg naar herstel. Het mooiste voor mij is de samenwerking met onze patiënten om hun doel te kunnen bereiken en daarin samen de stappen van vooruitgang te zien.  

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

OrthoMedic is een vooruitstrevend bedrijf wat net als ons vak continu in beweging is. Daarnaast hebben we een hecht en goed team wat elkaar steunt en stimuleert om te ontwikkelen en groeien. Als individu, maar ook als team.

Danni in haar dagelijks leven

In het dagelijkse leven, naast mijn werk ben ik bezig met sporten, het trainen van onze honden, lekker koken of uiteten gaan en ik lees graag boeken.

Dit zijn mijn collega fysiotherapeuten