Debby Joannes, Orthomoleculair therapeut bij OrthoMedic

Hoi, ik ben Debby!

Even voorstellen😊.
Echtgenote van Ringo, moeder van 3 kinderen en werkzaam als orthomoleculair therapeut. Op maandag en donderdag ben ik altijd aanwezig bij OrthoMedic en daar ben ik heel blij mee! Blij, omdat ik zie dat cliënten een nog grotere gezondheidsboost ervaren als ze de combinatie ervaren van fysiotherapie, training en de juiste tools qua voeding, suppletie en leefwijze en dat laatste is wat ik graag doe!

Voeding en kruiden zijn er bij mij ‘met de paplepel ingegoten’ want als jong meisje leerde ik hiervan al de kracht kennen en ik ben dan ook al jaren vol enthousiasme met voeding en een gezonde leefwijze bezig. Het enthousiasme is alleen nog maar meer gegroeid. Het is mijn passie geworden door mijn vele reizen en aanraking met verschillende culturen en voedings- en levenswijzen.

Zelf heb ik lange tijd op onregelmatige tijden gewerkt en heb weinig slaap/ eetritme gehad wat me ook goed beviel maar ik voelde wel dat ik veel meer behoefte kreeg aan extra gezondheid omdat m’n lichaam dat wel kon gebruiken. Met behulp van voeding in combinatie met goede supplementen heeft mijn gezondheid een enorme boost gekregen en ik voel me dan ook energieker dan ooit!

Dat heerlijke positieve, fitte en niet kapot te krijgen energieke gevoel dat gun ik íédereen en wil ik graag delen omdat ik zelf ervaar wat mijn voedings- en leefwijze aanpassingen voor verschil maken voor mij.

De tijd om aan je gezondheid te werken is als je nog gezond bent! Voor een vrijblijvend gesprek neem contact met me op en leuk als je me volgt op Instagram en Facebook voor meer inspiratie – @fitmetdeb -.

Website: https://fitmetdeb.nl

Liefs, Debby Joannes

Gerelateerde artikelen