Erwin van Wezel

Al vanaf kleins af aan heb ik helaas veel te maken gehad met blessures. Hierdoor was ik vaak bij de fysiotherapeut te vinden. Daardoor is mijn bewondering voor het vak ontstaan.

Erwin van Wezel
Ik ben algemeen fysiotherapeut gespecialiseerd in sportblessures. Daarnaast vind ik het ook leuk om met kinderen te werken. Mijn gemiddelde dag bestaat uit het behandelen van patiënten in een behandelkamer en training geven in de oefenzaal. Juist deze afwisseling spreekt me erg aan.

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Ik zag een vacature voor een algemeen fysiotherapeut voorbijkomen wat mijn interesse wekte. Na een kennismakingsgesprek voelde het erg goed en ik kon al snel aan de slag. Inmiddels ben ik al iets meer dan een jaar werkzaam bij de vestiging in Wouw.

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Al vanaf kleins af aan heb ik helaas veel te maken gehad met blessures. Hierdoor was ik vaak bij de fysiotherapeut te vinden. Daardoor is mijn bewondering voor het vak ontstaan. Het helpen van mensen met hun gezondheidsproblemen vind ik het leukste wat er is!

Wat maakt het leuk om bij Orthomedic te werken?

Ten eerste is de sfeer op de werkvloer heel gezellig! De collega’s zijn leuk en de patiënten zijn altijd in voor een praatje. Bovendien vind ik de afwisseling tussen behandelen en training geven fijn.

Erwin in zijn dagelijks leven

Buiten fysiotherapie houd ik mezelf vooral bezig met sport. Sinds kort ben ik begonnen met tennis wat mij ontzettend goed bevalt en thuis fitness ik graag. Verder vind ik het leuk om verschillende soorten sport te volgen op tv, bijvoorbeeld voetbal, tennis of F1. Daarnaast ben ik graag met vrienden en ben ik van een feestje op zijn tijd zeker niet vies!

Dit zijn mijn collega's