Esther van Leeuwen

Het leukste vind ik mensen te helpen om pijnvrij en zo beweeglijk mogelijk door het leven te gaan. Dit geldt voor mij op sportgebied maar ook op de dagelijkse basis.

Esther van Leeuwen

Ik ben sinds 2017 maatschapslid binnen OrthoMedic in Wouw. Hier werk ik fulltime als fysiotherapeut samen met 4 collega’s. Ik hou mij vooral bezig met schouderklachten, rugklachten en hoofdpijn/duizeligheidsklachten. Naast fysiotherapie ben ik in Wouw bezig met het regelen van alle randzaken, om de praktijk zo optimaal mogelijk te laten draaien. 

Je vindt mij alle dagen op de praktijk, behalve in het weekend. 

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Sinds 2012 werk ik bij OrthoMedic in Wouw. In eerste instantie ben ik hier terecht gekomen toen de praktijk net open was, voor 20 uur. De praktijk in Wouw ging al snel goed lopen en werd steeds drukker. Na een half jaar werken ben ik dan ook fulltime bij OrthoMedic gaan werken. Nu ben ik sinds 3 jaar ook mede-eigenaar van onze praktijk in Wouw. 

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik ben fysiotherapie gaan studeren, omdat ik altijd graag mensen heb willen helpen. Zelf sport ik van jongs af aan erg veel en ben ik helaas ook vaak geblesseerd geweest. Hierdoor ben ik fysiotherapie een mooi vak gaan vinden en ben ik uiteindelijk dus ook fysiotherapie gaan studeren.  

Het leukste vind ik mensen te helpen om pijnvrij en zo beweeglijk mogelijk door het leven te gaan. Dit geldt voor mij op sportgebied maar ook op de dagelijkse basis. 

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Ik ga eigenlijk altijd met plezier naar mijn werk. Mede door de leuke club mensen waar ik mee mag werken in Wouw, maar ook omdat we hier een leuke groep patiënten hebben die graag vooruit willen.  

Esther in haar dagelijks leven

Naast werken ben ik vooral bezig met veel sporten. Ik loop veel hard en zit ook in een Roparun team (240LEEF!). Daarnaast ben ik ook nog regelmatig te vinden in de sportschool voor krachttraining en in het voorjaar en najaar speel ik nog tennis competitie op zondagen. Naast sporten is koken en bakken een grote hobby van mij en dan na het koken, natuurlijk het op eten met vrienden.

Dit zijn mijn collega's