FAQ OrthoMedic

FAQ

Meest voorkomende vragen OrthoMedic

Ja, u kunt gratis parkeren bij al onze vestigingen van OrthoMedic. Bij de hoofdvestiging in Roosendaal aan de Ettingstraat hebben wij gratis parkeerplekken achter het gebouw. Let op, als deze plekken bezet zijn is het aan de voorkant van het gebouw betaald parkeren.

Nee, u heeft geen verwijzing nodig voor fysiotherapie. Als u klachten hebt kunt u zonder tussenkomst van een huisarts een afspraak maken bij één van onze praktijken. 

Dat ligt eraan. U heeft een aanvullende verzekering nodig om een vergoeding te krijgen voor fysiotherapie. Heeft u geen aanvullende verzekering kunt u bij de tarieven kijken wat een behandeling kost. 

OrthoMedic incasseert met terugwerkende kracht. Uw abonnement zal dus in de eerste week na de betreffende maand afgeschreven worden van uw rekening. Dit is van kracht op al onze abonnementsvormen. 

Wij vragen u bij uw eerste afspraak een identiteitsbewijs mee te nemen om te gegevens te noteren. Daarnaast gelieve een grote en een kleine handdoek, een eventuele verwijzing (is niet verplicht) mee te nemen en een mondkapje te dragen bij binnenkomst.

Dat ligt eraan welk sportabonnement u heeft afgesloten. Het basis en medium abonnement is per jaar opzegbaar. Het excellent en premium abonnement is maandelijks opzegbaar.

Gelieve 24 uur van de voren af te melden. Dit door naar de praktijk te bellen, een WhatsApp bericht te sturen of een berichtje achter te laten in de mail. Mocht u binnen de 24 uur afmelden wordt de behandeling in rekening gebracht.

Dit is helaas niet mogelijk. U heeft een contract met uw zorgverzekeraar; niet met OrthoMedic.  U moet dit dus zelf bijhouden.

Nee, er kan geen X-ray of MRI bij ons gemaakt worden. Wel kan er bij OrthoMedic een echo gemaakt worden. 

Ja, we streven ernaar om u binnen 24 uur te helpen. OrthoMedic is voor particulieren en bedrijven. Heeft u vragen over OrthoMedic voor bedrijven neem dan vrijblijvend contact met ons op.