Gijs Broeren

Samen training op training resultaat boeken, door uiteindelijk klachtenvrij en waar kan zelfs met een fysiek sterker lijf door het leven te gaan, is mijn grootste drijfveer.

Gijs Broeren

Mijn voornaamste taak binnen OrthoMedic is het verzorgen van revalidatietrainingen. Daarbij ben ik tot op heden niet gespecialiseerd in een specifieke doelgroep, maar gaat mijn grootste interesse wel uit naar het begeleiden van sport-specifieke klachten (met name spier-pees-klachten). Het op maat maken van trainingen is mijn grote specialiteit en dat doe ik dan ook met ontzettend veel plezier!

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Nadat ik in april 2020 ben geslaagd voor mijn master bewegingswetenschappen (midden in de eerste corona periode) ging ik hard op zoek naar een baan. Naast mijn interesses in topsportprestaties, werd de interesse voor revalidatie groter en groter. Toen ik samen met mijn vriendin had besloten voor het eerst samen te gaan wonen in Roosendaal opende dat de deur om met OrthoMedic in gesprek te gaan, nadat Anne (personeelsmanager OrthoMedic) mij benaderd had. OrthoMedic was voor mij al DE naam in Roosendaal als ik aan revalideren dacht en daar ging ik dan ook graag aan de slag.

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Mensen op een leuke, maar effectieve manier laten revalideren is ontzettend leuk werk om te doen. Samen training op training resultaat boeken, door uiteindelijk klachtenvrij en waar kan zelfs met een fysiek sterker lijf door het leven te gaan, is mijn grootste drijfveer. Zodat genieten van het leven niet beperkt wordt door de fysieke gesteldheid.

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

De diversiteit aan klachten die langskomen bij OrthoMedic houden het werk zeker uitdagend en leuk om te doen. Maar daarnaast is de groep collega’s een dikke pluspunt, waarbij iedereen zijn of haar eigen specialiteiten heeft waar ik onwijs veel van leer. Ook de vrijdagmiddagborrels vinden vaker en vaker plaats😉.

Gijs in zijn dagelijks leven

Naast mijn uren bij OrthoMedic bij ik parttime actief als onderzoeksassistent in het Erasmus Medisch Centrum, betrokken bij het onderzoek naar de lange termijn gevolgen van het COVID-19 virus. Verder ben ik een enorme sportfan en speel ik zelf dan ook het liefst een potje voetbal op het veld of in de zaal, of sla ik een balletje op het tennis- of squashveld. Daarnaast hou ik ontzettend van (speciale) biertjes drinken met mijn vriendin, vrienden en mijn zusje.

Dit zijn mijn collega trainers