Groepstrainingen

Groepstraining is een beleving vol met energie waarbij door groepsdynamica het beste in iedereen naar boven wordt gehaald. Deze vorm van trainen zorgt ervoor dat deelnemers die even niet meer kunnen, er snel weer bovenop komen door de energie van andere deelnemers en de trainer.

Individuele training kan saai worden, zeker als routinematig oefeningen worden afgewerkt. In dit geval kan groepstraining dé oplossing bieden. We werken namelijk in kleine groepjes van maximaal zes personen, met een gediplomeerd trainer die u van het begin tot het einde van de les zal begeleiden en stimuleren om het beste uit uzelf te halen. Zo traint u om uw persoonlijke doelen te behalen, maar toch in een groep.

Elke training duurt 45 minuten en is iedere week weer anders opgebouwd. We trainen met kettlebells, powerbags, bosuballen en andere uitdagende trainingsmaterialen. Nog nooit met dit soort materialen getraind? Geen zorgen! De trainer zorgt ervoor dat alle deelnemers zich op hun gemak voelen. Meer weten over deze uitdagende en motiverende manier van trainen? Informeer via info@orthomedic.com of door te bellen naar 0165-567525.