Justin Meulpolder

Werken in de fysiotherapie geeft een voldaan gevoel. Cliënten die de kwaliteit van leven weer terugkrijgen geeft een geweldig gevoel als fysiotherapeut.

Justin Meulpolder

Mijn werkzaamheden binnen OrthoMedic bestaan uit het behandelen en optrainen van cliënten. In het afgelopen jaar heb ik mij vooral gespecialiseerd in schouderklachten en heb ik een innovatieve opleiding gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Zo kan ik schouderklachten (wel of geen operatie) nog beter behandelen. Daarnaast heb ik  kennis van Dry Needling in de extremiteiten en behandel ik veel sportgerelateerde klachten. Ook beheer ik de website en de social media van OrthoMedic. 

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Nadat ik mijn opleiding fysiotherapie heb afgerond heb ik in juni 2018 een sollicitatie gestuurd naar OrthoMedic. De klik was er meteen en in juli 2018 ben ik bij OrthoMedic Roosendaal komen werken.  

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

De interesse in fysiotherapie is ontstaan toen ik ongeveer 13 jaar oud was. Ik had een bovenbeenblessure en ik kwam terecht bij de locale fysiotherapie in Kapelle. Hij heeft mij zo goed geholpen dat ik dacht: “Ik weet wat ik wil worden later”. Het behandelen en trainen in afwisseling spreekt mij het meeste aan. Het herstel in de tijd volgen geeft mij een voldaan gevoel. 

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

We hebben als OrthoMedic zijnde een jong en dynamisch team. Het is altijd erg gezellig en we hebben het  altijd voor elkaar over om te helpen met lastige casussen. De samenwerking in het team spreekt mij aan en ik zit hier volledig op mijn plek.

Justin in zijn dagelijks leven

In het dagelijks leven ben ik drie keer per week te vinden op de plaatselijke voetbalvereniging Kapelle in Zeeland. Ik ben de keeper in het zaterdag 1 team en haal daar veel plezier en voldoening uit. Het geeft een stuk ontspanning na een drukke werkdag. Daarnaast vind ik het erg leuk om bezig te zijn met skeeleren in de zomer en in de winter een pijltje te gooien op het dartbord. Naast het sporten vind ik het heel leuk om in de keuken te staan en lekkere dingen te koken.

Dit zijn mijn collega fysiotherapeuten