Kelly van Dijk

Arno van Meel

Mijn werkzaamheden binnen OrthoMedic zijn het helpen van mensen met hun klachten middels de opgedane ervaring en nodige bijscholingen. Met name in de 1 op 1 situatie met de handen als gereedschap vul ik mijn tijd.

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie in juni 2021 ben ik gestart met werken, hier had ik nog niet echt gevonden wat ik zocht. Na mijn sollicitatie bij OrthoMedic en enkele gesprekken verder heb ik de klik gevonden waar ik naar zocht ! Sinds april 2022 ben ik gestart met werken bij OrthoMedic. 

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik heb gekozen voor het vak fysiotherapie omdat ik een grote interesse heb ik het menselijk lichaam, hoedit allemaal samen met elkaar functioneert. Daarnaast wil ik graag anderen helpen om hun doelen te behalen zodat hij/zij weer zonder problemen kan functioneren in de samenleving. Het geeft mij voldoening en energie om samen doelen te kunnen behalen en diegene dan weer die dingen kan doen wat hij/zij daarvoor niet meer konden doen door bijvoorbeeld (sport)blessures of zieken. 

 

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Als mede-eigenaar is het super om te mogen werken met een gemotiveerd team wat complementair aan elkaar is. Iedere dag een feest om te mogen werken met dit top-team!

 

Arno in zijn dagelijks leven

In het dagelijkse leven, naast mijn werk ben ik trotse vader van twee kinderen. Ik coach het hockeyteam van mijn dochter en mag graag op de golfbaan rondlopen. Sinds de coronatijd heb ik de racefiets ontdekt dus hier mag ik ook graag een toertje op maken! Daarnaast ben ik actief lid van de lionsclub Witheeren, het is mooi om op deze wijze een steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappij! Gezelligheid met een bourgondische inslag is mij op het lijf geschreven.