Kelly van Dijk

In mijn dagelijks leven ben ik veelal aan het sporten. Meestal ben ik te vinden op de wielrenfiets, trainingsrondjes met een gezellig terrasje tussendoor of een wedstrijd in het weekend.

Kelly van Dijk

Het geeft mij voldoening en energie om samen doelen te kunnen behalen en diegene dan weer die dingen kan doen wat hij/zij daarvoor niet meer konden doen door bijvoorbeeld (sport)blessures of zieken. 

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie in juni 2021 ben ik gestart met werken, hier had ik nog niet echt gevonden wat ik zocht. Na mijn sollicitatie bij OrthoMedic en enkele gesprekken verder heb ik de klik gevonden waar ik naar zocht ! Sinds april 2022 ben ik gestart met werken bij OrthoMedic. 

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik heb gekozen voor het vak fysiotherapie omdat ik een grote interesse heb in het menselijk lichaam, hoe dit allemaal samen met elkaar functioneert. Daarnaast wil ik graag anderen helpen om hun doelen te behalen zodat hij/zij weer zonder problemen kan functioneren in de samenleving. Het geeft mij voldoening en energie om samen doelen te kunnen behalen en diegene dan weer die dingen kan doen wat hij/zij daarvoor niet meer konden doen door bijvoorbeeld (sport)blessures of zieken. 

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

De samenwerking binnen het team geeft mij energie. Het is hierdoor erg gezellig en je kan veel van elkaar leren en elkaar helpen. Ook de werkomgeving geeft mij veel energie!

Kelly in haar dagelijks leven

In mijn dagelijks leven ben ik veelal aan het sporten. Meestal ben ik te vinden op de wielrenfiets, trainingsrondjes met een gezellig terrasje tussendoor of een wedstrijd in het weekend. Af en toe trek ik mijn hardloopschoenen aan om een mooi rondje te rennen.