Mariska van Nijnatten

Na een kennismaking met collega’s en de werkzaamheden was ik erg enthousiast om te beginnen bij OrthoMedic en ik ben nog steeds blij met deze carrière switch.

Mariska van Nijnatten

Ik ben sinds 2018 werkzaam als baliemedewerkster bij OrthoMedic. Samen met mijn collega’s van de balie dragen we zorg voor de agenda’s van de therapeuten. We ontvangen de patiënten, beantwoorden de telefoon, houden de dossiers op orde en de wachtruimte netjes.

 

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Via een moeder van een oud-collega ben ik terecht gekomen bij OrthoMedic. Sindsdien werk ik met veel plezier hier.

 

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik heb 15 jaar in een slagerszaak gewerkt; door overname kon ik daar niet meer blijven. Bij toeval kwam deze baan op mijn pad. Na een kennismaking met collega’s en de werkzaamheden was ik erg enthousiast om te beginnen bij OrthoMedic en ben nog steeds blij met deze carrière switch.

 

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Vooral de contacten met de patiënten vind ik erg leuk. We hebben een leuk en vooral gezellig team.

Mariska in haar dagelijks leven

Samen met mijn man Eric fiets ik veel en zijn we regelmatig in onze tuin en tussen onze veestapel te vinden. We hebben 2 volwassen zonen. In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van Buurtschap Schijf, een bloemencorsobuurtschap. Hierdoor ben ik druk met de organisatie en vooral in de zomermaanden te vinden in de corsotent.

Dit zijn mijn collega balie/administratief medewerkers