Michel Baars

Alles en iedereen heeft zijn eigen motivatie in de sport en voor mij is het een uitdaging om die juiste "knoppen" te vinden.

Michel Baars

Bij OrthoMedic ben ik revalidatietrainer en coach. Ik begeleid mensen in de oefenzaal in de breedste zin om hun doelen te behalen. Zowel fysiek, maar ook met psychisch en motorische hulpvragen. Denk hierbij aan mensen die na hun knierevalidatie bij ons graag ook nog aangepast willen sporten zodat je op conditie komt en blijft zonder overbelast te raken. Daarnaast begeleid ik ook mensen voor voedingsadviezen en ben ik praktijk en stagiaire begeleider  voor het CIOS (sportopleiding)

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Ik ben in 2009 in dienst gekomen via Jos Bergmans en heb vanaf die tijd de praktijk uit zien groeien van een kleine praktijk tot aan een praktijk met veel disciplines. Vooral sporten na revalidatie is in de jaren erg toegenomen.

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Vooral helpen en adviseren om mensen hun doelen te laten halen of vast te houden. Vanaf het CIOS Goes ben ik aan de slag gegaan als fitness trainer en groepsles begeleider. Hierbij heb ik geleerd om met veel verschillende typen mensen verschillende doelen te behalen of dat nu klimmen is voor een wandeling of kunnen tillen om te kunnen blijven werken. Alles en iedereen heeft zijn eigen motivatie in de sport en voor mij is het een uitdaging om die juiste “knoppen” te vinden.

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Ik vind het fijn om mensen te helpen en te begeleiden. De onderlinge sfeer tussen de collega’s is altijd bijzonder goed! Daarnaast vind ik ook een uitdaging in het opleiden van stagiaires  die van het CIOS komen en werk ik graag multidisciplinair.

Michel in zijn dagelijks leven

Ik ben graag in en om het huis te vinden. Klussen, sporten , hardlopen, koken en vooral genieten van mijn gezin. Ik heb 2 jonge kinderen waar ik lekker veel tijd en energie in steek.

Dit zijn mijn collega trainers