Milon Cirkel

In een huiselijke sfeer, onder professionele begeleiding werken aan uw algehele gezondheid. De Milon Cirkel werkt ideaal voor gewichtsverlies, figuurtraining, spierversteviging en vermindering van rugklachten.

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je kan echt niets meer fout doen: je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld, je kan niet te ver bewegen. Allemaal omdat je eigen persoonlijke instellingen via de chipkaart automatisch worden overgenomen op de toestellen. Snel, veilig en heel eenvoudig.

Veilig en efficiënt
Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Het is heel leuk om te doen en er is geen kans op verveling door het snelle wisselen. Spieroefeningen duren slechts één minuut, de conditieoefeningen slechts vier minuten. Het belangrijkste is dat je voelt dat je in slechts 35 minuten tijd écht goed gesport hebt.

Hoe intensiever je sport, hoe meer je lichaam zich gaat aanpassen aan deze belasting. Op gewone fitnesstoestellen kun je jezelf echter snel kwetsen. Op de Milon Cirkel is dit onmogelijk door de automatische instelling en de elektronische beveiliging. Je kan in alle veiligheid trainen op de juiste intensiteit.

Senioren en niet-sportievelingen
Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig uithoudingsvermogen. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede conditie en kracht op te bouwen. Een goede basis conditie en basis kracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale manier om nog jarenlang plezier te beleven aan sporten.

Preventie en functieherstel bij rugklachten
Onze spieren ondersteunen onze gewrichten. Met deze workout op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische (rug)klachten 100% veilig je spieren trainen! Je spieren worden in enkele weken tijd tot dubbel zo sterk. Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van de rug.

 

Meer weten over de Milon Cirkel? Klik hier of bel voor een afspraak naar 06-57401282.