Nicole Ridders

Ik wil iedereen altijd graag klantvriendelijk en gastvrij helpen. Service staat hoog in mijn vaandel!

Nicole Ridders

Mijn werkzaamheden binnen OrthoMedic bestaan uit het ontvangen en inplannen van patiënten, agendabeheer van alle fysiotherapeuten, gegevenscontrole van de patiëntendossiers, telefooncentrale bedienen, allerlei bijkomende administratieve werkzaamheden. Daarnaast beheer ik, samen met Justin Meulpolder, alle sociale media van OrthoMedic.

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Heel toevallig was ik op zoek naar een nieuwe baan en door een contact bij OrthoMedic ben ik aan deze baan gekomen. Op dat moment zocht men net een nieuwe baliemedewerkster. Ik werk hier al sinds juni 2013.

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik ben een echt mensen-mens en wil altijd graag een beroep uitoefenen waarin ik met kinderen en/of volwassenen kan werken. Ik heb in diverse bedrijfstakken gewerkt waaronder de hotelwereld, bedrijfsleven en de kinderopvang. Ik ben een echte regelpiet; wil iedereen altijd graag klantvriendelijk en gastvrij helpen. Service staat hoog in mijn vaandel!

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Een dynamisch bedrijf met veel jonge, gemotiveerde collega’s. Houd mij als “oudere” medewerker scherp en gefocust.

Nicole in haar dagelijks leven

In het dagelijkse leven, naast mijn werk, ben ik getrouwd met Marc en trotse moeder van twee volwassen dochters. Ik ben een echte Bourgondiër en geniet van contacten met vrienden, uit eten gaan, reizen, koken, wandelen, lezen en lange afstanden fietsen.

Dit zijn mijn collega balie/administratief medewerkers