• Certificaat Praktijk met Zorg

   

  Een blijk van waardering in 2017: Uit onderzoek van Qualiview heeft OrthoMedic een Certificaat van Praktijk met Zorg ontvangen. In 2017 zijn we door 656 patiënten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,5 !

  OrthoMedic is bijzonder trots op deze beoordeling! We doen elke dag ons uiterste best om de patiënt goed te behandelen en op weg te helpen. We hopen dat onze patiënten ook in 2018 bij OrthoMedic terug blijven komen voor de beste zorg.
  Certificaat Qualiview 2017

 • Medical Taping bij hooikoorts

  Medical Taping effectief tegen klachten hooikoorts

  Enorm veel mensen hebben last van hooikoorts. Naast veel moeten niezen, kunt u ook last hebben van branderige ogen, een jeukend gehemelte en benauwdheid. Vaak helpt de hooikoortsmedicatie niet voldoende om klachten volledig tegen te gaan. OrthoMedic past een tape techniek toe, waardoor zo’n tachtig procent van de mensen duidelijk minder klachten heeft.

  Medical Taping wordt met een speciale techniek aangebracht op de rug. Ondanks de naam misschien doet vermoeden, zit er géén medicatie in de tape. Het is dezelfde soort elastische tape die regelmatig gebruikt wordt bij spierklachten en sportblessures. De manier van aanbrengen zorgt ervoor dat de tape zijn werk doet. Lees meer

 • Ski Fit Trainingen

  orthomedic ski fit

  orthomedic ski fit training

  Het winterseizoen is begonnen en OrthoMedic Roosendaal is weer gestart met Ski Fit Trainingen. Bij Ski Fit training traint u met veel persoonlijke begeleiding en kunt u weer helemaal FIT op wintersport dit jaar!

  Alle trainingen worden begeleid door gespecialiseerde trainers. OrthoMedic biedt Ski Fit trainingen waarbij er gekeken wordt naar persoonlijke doelstellingen.

  Voor een afspraak bel met 0165-567525
  Lees meer

 • Small Group training: een ideale combinatie

  OrthoMedic Roosendaal is gestart met meerdere Small Group trainingen. Bij Small Group training – de naam zegt het al – traint u in kleine groepen van maximaal zes of acht personen. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke begeleiding en wordt u tevens gemotiveerd door het trainen in groepsverband. Een ideale combinatie!

  Alle trainingen worden begeleid door gespecialiseerde trainers. OrthoMedic biedt Small Group trainingen in meerdere vormen aan, waaronder: voor kinderen, voor 50-plussers en voor mensen met COPD en claudicatio. Voor iedere groep wordt een passend programma opgesteld op basis van belastbaarheid. Daarnaast wordt er ook gekeken naar persoonlijke doelstellingen. Lees meer

 • OrthoMedic bij de Business Experience

  OrthoMedic bij de Business Experience in Metsj Point

  Ons preventie-team heeft een mooie en interessante middag gehad bij de Business Experience georganiseerd door West-Brabant Business Plaza. Bij onze stand spraken Arno, Majorie en Wesley met veel ondernemers over de waarde van investeren in duurzame inzetbaarheid, konden ondernemers deelnemen aan een quiz en zichzelf laten testen.

  Samen met bijna honderd andere bedrijven stond OrthoMedic afgelopen donderdag op de Business Experience, een bedrijvenbeurs in Metsj Point te Roosendaal. Bekijk hier een fotoverslag van de dag. Lees meer

 • Ergotherapie OrthoMedic

  Ergotherapie helpt u zelfstandig te blijven

  Ervaart u problemen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten door een ziekte, aandoening, trauma of ouderdom? Ergotherapie helpt u activiteiten weer zelfstandig uit te laten voeren.

  Ergotherapeuten helpen mensen die door een ziekte, aandoening, trauma of ouderdom problemen ervaren in de uitvoering van de dagelijkse activiteiten. Ergotherapie richt zich niet op de ziekte of de aandoening, maar op de praktische gevolgen. Ergotherapeuten zoeken met de cliënt naar oplossingen zodat de cliënt weer zelfstandig activiteiten kan uitvoeren die op dat moment minder of helemaal niet uitvoerbaar zijn. Lees meer

 • Milon Cirkel OrthoMedic Wouw

  Milonner aan het woord: Mitchel Konings (20)

  Voor de eerste editie van Milonner aan het woord sprak OrthoMedic met Mitchel Konings. Mitchel is 20 jaar en sport nu 19 maanden bij de Milon Cirkel in Wouw.

  Waarom sport je bij de Milon Cirkel?

  “Ik sport hier voornamelijk om mijn conditie op pijl te houden en om mijn rugspieren te trainen zodat ik minder last heb van rugklachten. Ook sport ik hier om mijn gewicht op pijl te houden en om natuurlijk wat sterker te worden.” Lees meer

 • Oncologische fysiotherapie voor alle fasen

  In Nederland krijgen jaarlijks meer dan 100.000 mensen de diagnose kanker te horen. Door screening en betere behandelmethoden krijgt kanker steeds meer het karakter van een chronische ziekte. De medische behandeling van kanker gaat echter gepaard met vervelende bijwerkingen die de kwaliteit van leven ernstig kunnen beïnvloeden. Om deze klachten te verminderen en herstel te bevorderen, biedt OrthoMedic oncologische fysiotherapie aan.

  Voorbeelden van bijwerkingen door behandeling zijn pijn, spanningsklachten, stijfheid van gewrichten, stug littekenweefsel, oedeem, vermoeidheid en conditieverlies. De fysiotherapeut kan – door middel van oncologische fysiotherapie – in de verschillende fases van de ziekte een ondersteunende rol spelen. Lees meer

OrthoMedic WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp