• Interesse in een Zomerabonnement sporten??

  Kom dan deze zomer sporten bij ons. We begeleiden u, met de 1,5 meter afstand rekening houdende, op een verantwoorde manier naar een gezonder, fitter lichaam. Zo bent u voorbereid op de komende wintermaanden en bouwt u meer weerstand op. Wij bieden u in de maanden juli/augustus/september een aantrekkelijk zomerabonnement aan. 12x sporten voor euro 84,00. Is uw interesse gewekt, neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake. Ons telefoonnummer: 0165-567525.

 • IN THE POCKET!

  Justin Meulpolder, fysiotherapeut, heeft 19 februari 2020 zijn certificaat behaald aan de Hogeschool Utrecht voor complexe schouderklachten.

  Deze cursus geeft op een andere manier inzicht in het behandelen van complexe schouderklachten. Heeft u al langere tijd last van schouderklachten maar heeft u nog niet het gewenste resultaat bereikt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een intake gesprek. 0165-567525 of balie@orthomedic.com.

 • Ski Fit Trainingen

  orthomedic ski fit

  orthomedic ski fit training

  Het winterseizoen is bijna begonnen en OrthoMedic Roosendaal is weer gestart met Ski Fit Trainingen. Bij Ski Fit training traint u met veel persoonlijke begeleiding en kunt u weer helemaal FIT op wintersport dit jaar!

  Alle trainingen worden begeleid door gespecialiseerde trainers. OrthoMedic biedt Ski Fit trainingen waarbij er gekeken wordt naar persoonlijke doelstellingen.

  Voor een afspraak bel met 0165-567525
  Lees meer

 • Certificaat Praktijk met Zorg

   

  Een blijk van waardering in 2017: Uit onderzoek van Qualiview heeft OrthoMedic een Certificaat van Praktijk met Zorg ontvangen. In 2017 zijn we door 656 patiënten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,5 !

  OrthoMedic is bijzonder trots op deze beoordeling! We doen elke dag ons uiterste best om de patiënt goed te behandelen en op weg te helpen. We hopen dat onze patiënten ook in 2018 bij OrthoMedic terug blijven komen voor de beste zorg.
  Certificaat Qualiview 2017

 • Medical Taping bij hooikoorts

  Medical Taping effectief tegen klachten hooikoorts

  Enorm veel mensen hebben last van hooikoorts. Naast veel moeten niezen, kunt u ook last hebben van branderige ogen, een jeukend gehemelte en benauwdheid. Vaak helpt de hooikoortsmedicatie niet voldoende om klachten volledig tegen te gaan. OrthoMedic past een tape techniek toe, waardoor zo’n tachtig procent van de mensen duidelijk minder klachten heeft.

  Medical Taping wordt met een speciale techniek aangebracht op de rug. Ondanks de naam misschien doet vermoeden, zit er géén medicatie in de tape. Het is dezelfde soort elastische tape die regelmatig gebruikt wordt bij spierklachten en sportblessures. De manier van aanbrengen zorgt ervoor dat de tape zijn werk doet. Lees meer

 • Small Group training: een ideale combinatie

  OrthoMedic Roosendaal is gestart met meerdere Small Group trainingen. Bij Small Group training – de naam zegt het al – traint u in kleine groepen van maximaal zes of acht personen. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke begeleiding en wordt u tevens gemotiveerd door het trainen in groepsverband. Een ideale combinatie!

  Alle trainingen worden begeleid door gespecialiseerde trainers. OrthoMedic biedt Small Group trainingen in meerdere vormen aan, waaronder: voor kinderen, voor 50-plussers en voor mensen met COPD en claudicatio. Voor iedere groep wordt een passend programma opgesteld op basis van belastbaarheid. Daarnaast wordt er ook gekeken naar persoonlijke doelstellingen. Lees meer

 • Oncologische fysiotherapie voor alle fasen

  In Nederland krijgen jaarlijks meer dan 100.000 mensen de diagnose kanker te horen. Door screening en betere behandelmethoden krijgt kanker steeds meer het karakter van een chronische ziekte. De medische behandeling van kanker gaat echter gepaard met vervelende bijwerkingen die de kwaliteit van leven ernstig kunnen beïnvloeden. Om deze klachten te verminderen en herstel te bevorderen, biedt OrthoMedic oncologische fysiotherapie aan.

  Voorbeelden van bijwerkingen door behandeling zijn pijn, spanningsklachten, stijfheid van gewrichten, stug littekenweefsel, oedeem, vermoeidheid en conditieverlies. De fysiotherapeut kan – door middel van oncologische fysiotherapie – in de verschillende fases van de ziekte een ondersteunende rol spelen. Lees meer

 • Mackenzie bij rugklachten

  McKenzie therapie effectief bij rug- en nekklachten

  Heeft u last van uw rug en/of nek en blijven deze klachten steeds terugkomen ondanks het wijzigen van uw levensstijl en het ondergaan van therapie? Dan kan McKenzie therapie een oplossing voor u zijn. Sinds kort heeft een therapeut van OrthoMedic zich hierin gespecialiseerd. De therapie verminderd klachten en verkleint de kans dat ze terugkomen.

  De kans dat u wel weet hoe rugpijn voelt, is erg groot. Vier op de vijf mensen in Nederland heeft hier namelijk weleens last van. Lage rugpijn kan veroorzaakt worden door zwaar lichamelijk werk, veel bukken en/of tillen maar ook door veel zitten op bijvoorbeeld kantoor of in de auto. Ook onvoldoende beweging, een verkeerde houding, overgewicht en zelfs langdurige stress kunnen oorzaken zijn van klachten aan uw rug. Naast al deze oorzaken van buitenaf kan er natuurlijk ook een oorzaak binnen het lichaam zijn, zoals bijvoorbeeld artrose of een aangeboren rug afwijking. Lees meer

OrthoMedic WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp