• CORONA UPDATE

  CORONA UPDATE!

  Maandagavond 23 maart jl. zijn de maatregelen in de strijd tegen corona weer aangescherpt. Hierdoor zal ons beleid ook aangepast worden. De consequenties hiervan zullen persoonlijk worden medegedeeld!

  Na multi-disciplinair overleg hebben we besloten de praktijk vanaf dinsdag 24 maart 2020 enkel open te houden voor:

  -Collega’s uit de gezondheidszorg en andere vitale beroepen ( in overleg/verwijzing arts);

  -Spoedgevallen (in overleg/verwijzing arts).

  Indien mogelijk zullen we gebruik maken van E-consulten. Indien de praktijk toch bezocht dient te worden, hebben we de door de RIVM geadviseerde voorzorgsmaatregelen getroffen.

  Bel te allen tijde de praktijk dat u langskomt. Op deze wijze kan de therapeut van tevoren bepalen welke middelen hij of zij kan gaan inzetten.
  Wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar; u kunt bij vragen altijd contact opnemen via de onderstaande telefoonnummers.

  Het nummer waarnaar u kunt bellen : 0165-567525
  Het nummer waarnaar u kunt appen : 06-41580737

  Iedereen namens team OrthoMedic veel sterkte in deze krankzinnige tijd!

  zorgvoorelkaar #stayhome

 • MAATREGELEN CORONA-VIRUS

  Beste OrthoMedic klanten,

  Het kabinet heeft zondag 15 maart jl. weer nieuwe maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus.

  Via deze weg willen we u laten weten dat wij u voorlopig mogen blijven behandelen. We hebben met verschillende zorgdisciplines overleg gehad en hieruit blijkt dat bijvoorbeeld huisartsen erbij gebaat zijn dat wij ook open blijven zodat wij een grote toestroom aan patiënten vanuit die zorgsector kunnen afvangen.

  Trainingszaal
  Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen zijn wij tot het besluit gekomen om de particuliere trainingszaal te sluiten tot 6 april 2020. Dit is van toepassing voor klanten met een sportabonnement of strippenkaart. Diegenen die revalideren bij een fysiotherapeut kunnen gewoon naar OrthoMedic komen.

  Behandelingen
  De fysiotherapeuten blijven tot nader bericht de behandelingen voorzetten met in achtneming van de regelgeving; houd u wel rekening met de richtlijnen van het RIVM om ook onze gezondheid te waarborgen.
  Wij willen u wel vragen om een eigen handdoek mee te nemen voor de behandelingen. Door het nog vaker verschonen van de handdoeken na de behandelingen wordt het moeilijk bij houden voor ons. Zo kunnen wij de hygiëne waarborgen gedurende uw bezoeken.

  Laten we in deze hectische tijd ons gezond verstand gebruiken en een ieder respecteren in de keuzes die men maakt. Vooral de mensen in de vitale sector zijn op dit moment belangrijk in deze strijd tegen Corona.
  Iedereen is er bij gebaat om dit virus zo snel mogelijk te elimineren. Hopelijk kennen deze maatregelen een positieve uitwerking en kunnen wij allemaal uitkijken naar een zorgeloze toekomst.

  Mochten er specifieke vragen zijn is er een speciaal e-mail adres geopend: corona@orthomedic.com.

  Wij trachten zo snel mogelijk antwoord te geven en bij dringende vragen kunt u altijd bellen naar onze praktijken.

  Roosendaal 0165-567525
  Wouw 0165-329555
  Bergen op Zoom 06-53848494

  Namens OrthoMedic veel wijsheid en gezondheid toegewenst!

 • IN THE POCKET!

  Justin Meulpolder, fysiotherapeut, heeft 19 februari 2020 zijn certificaat behaald aan de Hogeschool Utrecht voor complexe schouderklachten.

  Deze cursus geeft op een andere manier inzicht in het behandelen van complexe schouderklachten. Heeft u al langere tijd last van schouderklachten maar heeft u nog niet het gewenste resultaat bereikt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een intake gesprek. 0165-567525 of balie@orthomedic.com.

 • Park-yoga voor Parkinson patiënten

  Yoga lijkt een positief effect te hebben bij Parkinson patiënten. Daarom willen wij u graag een gratis proefles aanbieden om u hiermee kennis te laten maken.

  Datum: zaterdag 7 maart 2020;

  Tijdstip: 12.30-13.45 uur;

  Locatie: OrthoMedic, Ettingstraat 4 in Roosendaal;

  Begeleiders: Ximena Saarloos, fysiotherapeute, en Marjanne van Mil, revalidatietrainster.

  Aanmelden/informatie: telefoonnummer 0165-567525.

 • Ski Fit Trainingen

  orthomedic ski fit

  orthomedic ski fit training

  Het winterseizoen is bijna begonnen en OrthoMedic Roosendaal is weer gestart met Ski Fit Trainingen. Bij Ski Fit training traint u met veel persoonlijke begeleiding en kunt u weer helemaal FIT op wintersport dit jaar!

  Alle trainingen worden begeleid door gespecialiseerde trainers. OrthoMedic biedt Ski Fit trainingen waarbij er gekeken wordt naar persoonlijke doelstellingen.

  Voor een afspraak bel met 0165-567525
  Lees meer

 • Certificaat Praktijk met Zorg

   

  Een blijk van waardering in 2017: Uit onderzoek van Qualiview heeft OrthoMedic een Certificaat van Praktijk met Zorg ontvangen. In 2017 zijn we door 656 patiënten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,5 !

  OrthoMedic is bijzonder trots op deze beoordeling! We doen elke dag ons uiterste best om de patiënt goed te behandelen en op weg te helpen. We hopen dat onze patiënten ook in 2018 bij OrthoMedic terug blijven komen voor de beste zorg.
  Certificaat Qualiview 2017

 • Medical Taping bij hooikoorts

  Medical Taping effectief tegen klachten hooikoorts

  Enorm veel mensen hebben last van hooikoorts. Naast veel moeten niezen, kunt u ook last hebben van branderige ogen, een jeukend gehemelte en benauwdheid. Vaak helpt de hooikoortsmedicatie niet voldoende om klachten volledig tegen te gaan. OrthoMedic past een tape techniek toe, waardoor zo’n tachtig procent van de mensen duidelijk minder klachten heeft.

  Medical Taping wordt met een speciale techniek aangebracht op de rug. Ondanks de naam misschien doet vermoeden, zit er géén medicatie in de tape. Het is dezelfde soort elastische tape die regelmatig gebruikt wordt bij spierklachten en sportblessures. De manier van aanbrengen zorgt ervoor dat de tape zijn werk doet. Lees meer

 • Small Group training: een ideale combinatie

  OrthoMedic Roosendaal is gestart met meerdere Small Group trainingen. Bij Small Group training – de naam zegt het al – traint u in kleine groepen van maximaal zes of acht personen. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke begeleiding en wordt u tevens gemotiveerd door het trainen in groepsverband. Een ideale combinatie!

  Alle trainingen worden begeleid door gespecialiseerde trainers. OrthoMedic biedt Small Group trainingen in meerdere vormen aan, waaronder: voor kinderen, voor 50-plussers en voor mensen met COPD en claudicatio. Voor iedere groep wordt een passend programma opgesteld op basis van belastbaarheid. Daarnaast wordt er ook gekeken naar persoonlijke doelstellingen. Lees meer

OrthoMedic WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp