Peter Nagtzaam

Ik voel me hier op mijn gemak en mijn collega’s weten me te vinden voor specifieke manueel therapeutische behandelingen om het herstel van klachten te versnellen.

Peter Nagtzaam

Ik ben algemeen fysiotherapeut bij OrthoMedic. Ik richt me voornamelijk op oplossingen voor klachten aan de wervelkolom. Dit past erg goed bij mijn master studie tot Manueel therapeut. Mijn ideale werkdag bestaat dan ook voor 80% behandelen in de behandelkamer en voor 20% trainen in de trainingszaal met complexe (rug)klachten.

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Ik werk inmiddels bijna 3,5 jaar bij OrthoMedic. Hiervoor heb ik gewerkt  bij Konings Fysiotherapie in Bergen op Zoom en bij Axis op de locaties Roosendaal en Dinteloord.

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik merkte tijdens mijn opleiding aan het CIOS dat ik nog iets miste. Namelijk de mogelijkheden om sporten en bewegen zinvol in te zetten. Vervolgens ben ik gestart aan het propedeuse jaar van de studie psychomotorische therapie. Hierin werd de nadruk met name gelegd op het psychische aspect en miste ik meer dan verwacht het fysieke handelen vanuit het CIOS. Ik heb beide opleidingen samengevoegd in de therapeut die ik nu ben.

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Bij OrthoMedic heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen tot de therapeut wie ik inmiddels ben. Ik voel me hier op mijn gemak en mijn collega’s weten me te vinden voor specifieke manueel therapeutische handelingen om het herstel van klachten te versnellen.

Peter in zijn dagelijks leven

Naast werken vind ik het leuk om bezig te zijn in ons huis waar we sinds december 2019 wonen. Mijn vriendin en ik hebben een poes (Ziva) en een kater (Azrael) voor wie we erg goed zorgen. We hopen op termijn ons gezinnetje uit te breiden met kinderen. Daarnaast loop ik graag hard en korfbal bij Keep-Fit ‘70 en maak altijd tijd vrij om Feyenoord aan te moedigen.

Dit zijn mijn collega fysiotherapeuten