Petra van Efferen

Het contact met de patiënten is de kers op de toch al lekkere taart.

Petra van Efferen

Sinds mei 2018 ben ik 2 dagen per week werkzaam als baliemedewerkster bij Orthomedic Wouw.
Ik werk samen met 3 fysiotherapeuten en een secretaresse.
Ik maak afspraken, verleen hand en spandiensten en onderhoud contact met de patiënten. 

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

In april 2018 kwam ik door reorganisatie zonder werk te zitten. Op facebook las ik een advertentie voor een baliemedewerkster bij Orthomedic Wouw. Ik kende de praktijk al, want ik was er onder behandeling. Tot mijn grote vreugde werd ik aangenomen en werk ik sinds mei 2018 met veel plezier bij Orthomedic Wouw.

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik heb dit beroep niet gekozen, het is op mijn pad gekomen. Ik werk het liefst met en voor mensen. In het verleden heb ik als medewerkster bloedafname gewerkt en dat heeft veel raakvlakken met mijn huidige werk.

Wat maakt het leuk om bij Orthomedic te werken?

Het is een jong team waar ik me goed thuis voel. Er is veel betrokkenheid en collegialiteit. We werken echt samen.
Het contact met de patiënten is de kers op de toch al lekkere taart.

Petra in haar dagelijks leven

Buiten mijn werk heb ik de zorg voor mijn gezin (man en 3 nog thuiswonende dochters van 20, 18 en 17) Ik heb 2 keer de Nijmeegse Vierdaagse gelopen en loop nog steeds graag en vaak. Ik ben graag samen met familie en vrienden onder het genot van een goed gesprek, een hapje en een drankje. De tijd die ik nog over heb, besteed ik graag aan reizen, fotograferen, schrijven, lezen, haken, koken en bakken. Als de corona tijd voorbij is, hoop ik mijn vrijwilligerswerk voor de rommel- en boekenmarkt van de St.Josephkerk in Roosendaal te kunnen hervatten en verder uit te breiden.

Dit zijn mijn collega's