Robin-van-wensveen

Robin van Wensveen

Het samenwerken met mijn patiënten om hun doelen te bereiken geeft mij enorm veel energie. Energie die ik graag terug geef aan mijn patiënten.

Robin van Wensveen

Binnen OrthoMedic werk ik als fysiotherapeut en richt ik mij voornamelijk op de orthopedische- en sportrevalidatie.

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Ik ben werkzaam bij OrthoMedic sinds 2015. Tijdens mijn studie tot fysiotherapeut werkte ik als revalidatietrainer in de sportzaal om zo de nodige ervaring op te doen. Na mijn afstuderen in 2017 ben ik direct aan de slag gegaan als fysiotherapeut.  

Specialisaties

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Als sportfanaat ben ik me ervan bewust hoe belangrijk het is om pijnvrij te kunnen bewegen.

Revalideren na een operatie en of sportblessure is een persoonlijk moeilijk proces. Het samenwerken met mijn patiënten om hun doelen te bereiken geeft mij enorm veel energie. Energie die ik graag terug geef aan mijn patiënten. 

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Bij OrthoMedic zijn alle tools aanwezig die kunnen bijdragen aan het pijnvrij bewegen. Denk hierbij aan de uitgebreide trainingszaal en verschillende disciplines.

 

Robin in zijn dagelijks leven

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met sporten, reizen en dansen op festivals. Ik basketbal als point guard bij Heren 1 Blauw-Wit Roosendaal; uitkomend in de 2e divisie. Buiten het basketballen om ben ik ook regelmatig te vinden in de fitnesszaal en op het water om te kitesurfen.

Dit zijn mijn collega fysiotherapeuten