Small Group training: een ideale combinatie

OrthoMedic Roosendaal is gestart met meerdere Small Group trainingen. Bij Small Group training – de naam zegt het al – traint u in kleine groepen van maximaal zes of acht personen. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke begeleiding en wordt u tevens gemotiveerd door het trainen in groepsverband. Een ideale combinatie!

Alle trainingen worden begeleid door gespecialiseerde trainers. OrthoMedic biedt Small Group trainingen in meerdere vormen aan, waaronder: voor kinderen, voor 50-plussers en voor mensen met COPD en claudicatio. Voor iedere groep wordt een passend programma opgesteld op basis van belastbaarheid. Daarnaast wordt er ook gekeken naar persoonlijke doelstellingen.

Voor jongeren: Kidz-training
Tijdens Kidz-training wordt veel aandacht besteed aan de lichamelijke conditie en motoriek van kinderen. Voor ieder kind worden persoonlijke doelstellingen opgesteld. Zo werken kinderen samen met hun trainer aan het verbeteren van zowel de fysieke als mentale conditie. Kidz-trainingen vinden plaats op maandag van 16.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 13.30 tot 14.30 uur.

Voor 50-plussers: Fit&Walk
De Fit&Walk trainingen zijn bedoeld voor iedereen vanaf 50 jaar die actief wil werken aan de conditie. De trainingen vinden grotendeels buiten plaats en zijn geheel afgesteld op de capaciteiten van deelnemers. U werkt verantwoord en in een prettige omgeving aan de gezondheid. Fit&Walk vindt plaats op maandagochtend van 09.00 tot 10.00 uur en op woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur.

Voor mensen met COPD en claudicatio
Speciaal voor mensen met COPD en claudicatio (aandoeningen gaan vaak gepaard) heeft OrthoMedic een aparte trainingsgroep ingericht. Het is bewezen dat inspanningstrainingen effectief zijn voor mensen met chronisch obstructieve longziekte. Daarnaast is training essentieel bij longrevalidatie. Als u wilt weten wanneer de trainingen plaatsvinden, neem even contact op met de balie.

Gerelateerde artikelen