Voetbalzomerstop: Hoe blijf ik in vorm?!

In de zomervakantie is het belangrijk dat je als voetballer je spieren blijft belasten om ze zo optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Met name in de eerste fase van het voetbalseizoen liggen blessures op de loer omdat je dan geneigd bent te fanatiek van start te gaan. Zeker nu de voetbal een lange tijd heeft stilgelegen en de blessure kans fors is toegenomen. Hier hebben wij bij OrthoMedic een oplossing voor gevonden.

Een goede basisconditie kan dit soort blessures voorkomen. Onderzoek heeft uitgewezen dat spelers die met een trainingsachterstand aan het seizoen beginnen meer kans op blessures hebben. OrthoMedic helpt je graag hierbij om dit te voorkomen.

Wat kan OrthoMedic u bieden?!
Wij hebben speciaal voor onze voetballers een sportstrippenkaart gemaakt. Je kunt 10x trainen voor 60 euro. Samen met jou gaan we een schema maken om ervoor te zorgen dat je zo fit mogelijk het nieuwe seizoen in gaat en dat de kans op blessures zo klein mogelijk is, Geldigheid van deze strippenkaart is 3 maanden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de balie: 0165-567525 of het contactformulier bij “aanvragen sportabonnement” invullen op de website en wij nemen contact met jou op.
Gerelateerde artikelen