Ximena Saarloos

Het voelde al snel vertrouwd bij OrthoMedic. Dit komt natuurlijk ook door het gezellige team wat we hebben.

Ximena Saarloos

Binnen OrthoMedic ben ik één van de fysiotherapeuten. Ik heb de specialisatie oedeemfysiotherapie gedaan. Ik hou mij voornamelijk bezig met het 1 op 1 behandelen van patiënten. Tevens ben ik aangesloten bij het  Parkinsonnet, waardoor ik ook geregeld in de trainingszaal te vinden ben met deze patiëntengroep.

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Orthomedic. Ik ben begonnen met een partime aanstelling van 2 dagen, dit heb ik kunnen uitbouwen naar 5 dagen.

 

Specialisaties

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Voordat ik bij OrthoMedic kwam werken heb ik bij kleinere fysiotherapie praktijken gewerkt. De overgang naar OrthoMedic,waar veel verschillende specialisaties en trainingsmogelijkheden zijn, was dan ook best groot, maar het voelde al heel snel vertrouwd. Dit komt natuurlijk ook door het gezellige team wat we hebben.

Ximena in haar dagelijks leven

Als fysiotherapeut vind ik sporten natuurlijk heel belangrijk, dus ik moet zelf ook het goede voorbeeld geven. Ik doe zelf 2-3x per week aan crossfit, dus ik weet hoe het voelt om afgemat te worden. Ik spreek graag af met vrienden. Ook ben ik altijd wel te vinden voor een gezellig feestje, concert of festival. Het maken van reizen is ook iets waar je me altijd wakkker voor kan maken.

Dit zijn mijn collega fysiotherapeuten