Zua Koolen

Het sociale aspect van fysiotherapie bevalt mij enorm en de energie die je terug krijgt van je patiënten geeft mij een zekere voldoening.

Zua Koolen

Ik ben werkzaam bij OrthoMedic als fysiotherapeut, zowel op locatie Roosendaal als Wouw. Mijn takenpakket bestaat uit het uitvoeren van fysiotherapeutische behandelingen en revalidatie gerichte trainingen. Gedurende mijn tijd bij OrthoMedic heb ik mijzelf kunnen verdiepen op een breed pakket aan klachten, waaronder wervelkolom gerelateerde klachten, niet aangeboren hersenletsel, postoperatieve revalidatie en klachten van en aan de bovenste en onderste extremiteit.

Hoe ben je bij OrthoMedic terecht gekomen?

Via een kennis ben ik als student fysiotherapie terecht gekomen bij OrthoMedic. Mij werd toen een bijbaan aangeboden als revalidatie trainer en deze heb ik dan ook met veel plezier 3 jaar lang uitgevoerd.

Specialisaties: Wervelkolom Revalidatie Chronisch zorgtraject

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

De reden waarom ik fysiotherapeut ben geworden is mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en hoe dit als geheel functioneert en kan blijven functioneren. Hiernaast heb ik altijd de behoefte gehad mensen te helpen/ondersteunen in hun problematiek. Het sociale aspect van fysiotherapie bevalt mij enorm en de energie die je terug krijgt van je patiënten geeft mij een zekere voldoening.

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

De werk omgeving, collega’s en diversiteit van disciplines/specialisaties maakt OrthoMedic een zeer prettige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Ook moet ik toegeven dat de team uitjes zeker een pluspunt zijn.

Zua in zijn dagelijks leven

Naast mijn werk bij OrthoMedic ben ik minimaal 4 keer per week te vinden op de tennisbanen van Wouw. Mocht ik niet aan het werk zijn of op de tennisbaan staan, ben ik te vinden in de keuken waar ik graag experimenteer met de meest uiteenlopende ingrediënten.

Dit zijn mijn collega fysiotherapeuten